Alfa Romeo er klar til kamp

Formel 1-sæsonen 2020 er lige om hjørnet, hvilket betyder at de motorsportshungrende kørere snart skal trække i kørerdragten igen.

Alfa Romeo C39. 2020 raceren . Copyright Alfa Romeo

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 1/7 2020 klokken 12:07

Formel 1 har også været hårdt påvirket af Corona-pandemien, og alle hold blev hurtigt sendt på tidlig sommerferie.

Nu kan alle holdene se lyset for enden af tunnellen, da de første Pirelli-dæk allerede vil røre asfalten til en løbsweekend nu på fredag.

Løbsweekenden bliver ikke som holdene er vant til, men hos Alfa Romeo har de fuld tiltro til de initiativer, som FIA og Formel 1 har indført for at beskytte folk i paddocken, skriver de i en pressemeddelse.

Teamchef Frédéric Vasseur er optimistisk, og han forventer, at midterfeltet vil være endnu tættere i år. Derfor handler det om at gribe alle chancer.

“Det første løb i sæsonen er altid en kaotisk affære og det er dér mulighederne opstår. Vi er nødt til at være klar, og tage dem der kommer vores vej” udtaler Frédéric Vasseur.

Også teamets to kørere er klar til at give den gas på den lille “gokart-agtige” bane i Spielberg.

“Det vil føles mærkeligt at være tilbage og køre løb under disse forhold, men jeg er sikker på, at så snart vi er i bilen, så vil vi ikke fokusere på restriktionerne, men kun på at gøre det bedste arbejde vi kan” udtaler Kimi Räikkönen.

Kimi RaikkönenKimi Raikkönen
Copyright BMF1


Sidste gang der blev kørt løb, er syv måneder siden, så derfor forventes det, at der er lidt rust der skal bankes af kørerne, under sæsonens første løb. Men det er ikke noget, der bekymrer teamets italienske kører:

“Hvad angår at være rusten efter så mange måneder væk, er ikke noget der bekymrer mig. Jeg kørte ikke i to år fra 2017-2019, så om noget, så vil jeg prøve at vende det til en fordel” slutter Antonio Giovinazzi.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel vil give den alt hvad han har Garanti: DAS-balladen (og meget andet) blusser op »