Ulykken der venter på at ske

Max Verstappen er en af de hårdeste i Formel 1-feltet til både angreb og forsvar. Hamilton er dog ikke manden, der holder igen, og afstanden mellem de to peger på, at vi vil se dem i nærkamp mange gange i år.

Max Verstappen. . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/4 2021 klokken 15:04

"Det ender med en ulykke". Det er i hvert fald hvad mange tror, når man ser på nærkampen mellem Hamilton og Verstappen i år.

De to ser ud til at skulle kæmpe hårdt i år, mod hinanden, mens deres holdkammerater ikke ser ud til at være stærke nok til at beskytte dem.

Hamilton går benhårdt efter sit 8. mesterskab, mens Verstappen ser, at det er muligt for ham, at sikre sig sit første, hvilket betyder at den unge mand vil forsvare sig hårdt og angribe hårdt, når han er i nærkamp med den erfarne mand.

Vi så, hvor hårdt Verstappen holdt på under starten af weekendens løb, noget vi helt sikkert vil se igen, såfremt de to får mulighed for at presse hinanden.

Når der bliver kørt så tæt, samtidig med at de er så tæt på grænsen, vil uheldet komme. Det er bare et spørgsmål om tid.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA: Lewis’ bakmanøvre var lovlig Marko utålmodig »