Tost: Vi er snart tilbage

Toro Rosso har oplevet et formdyk på det seneste, men Franz Tost er sikker på de genfinder formen når det går løs i Singapore om lidt over en uge.

Carlos Sainz og Daniil Kvyat. . Copyright Toro Rosso

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 8/9 2016 klokken 11:09

Toro Rosso startede sæsonen forholdsvis godt, ved at hente en del top ti placeringer og de lå også længe og var nummer seks i konstruktørmesterskabet. Deres gode form er dog dykket på det seneste, hvilket har betydet, at McLaren har overhalet dem i konstruktørmesterskabet og dermed sendt det lille Red Bull-hold ned på en syvendeplads. Det har de fordi det faktisk er ved, at være hele tre løb siden, at Toro Rosso har haft en af deres kørere inde i pointene.

Daniil Kvyat.
Copyright Toro Rosso


Der er dog lys forude, hvis man spørger teamets chef Franz Tost, fordi han er sikker på, at de er tilbage i den gode form, når Singapores Grand Prix bliver kørt om en lidt over en uge.

"Vi har hele tiden vist, at Spa og Monza ville være svære baner for os, når vi har en motor som er et år gammel. Det er dog en situation vi har sat os selv i ved, at have den motor vi har, så det må vi bare acceptere. Vi satser dog på, at vi er tilbage, hvor vi "plejer" at være, når vi kommer til Singapore. Der vil jeg håbe at vi kan have minimum den ene af bilerne i Q3. Efter Singapore skal vi til Malaysia, Japan og USA, hvilket er baner som passer fint til os," lyder det fra Tost.

Franz Tost
Copyright Red Bull Photofiles


I løbet af sommerpausen, var Franz Tost ude at sige, at han faktisk troede at Toro Rosso kunne drille det team der taber duellen mellem Williams og Force India. De to nævnte teams kæmper en hård kamp om fjerdepladsen, men Tost mente så, at hans team kunne snuppe femtepladsen fra taberen af fjerdepladsduellen. Den kommentar var nok lige til den optimistiske side, fordi siden den gang er det italienske team blevet indhentet af McLaren. Det betyder, at Toro Rosso nu både skal overhale McLaren og hente over 60 point på Force India eller Williams, hvilket ikke kommer til at ske.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Formel 1 solgt til amerikanerne Pirelli presser på »