Stroll til Force India?

Det er Silly Season, så der er mange rygter fremme om hvem der kører hvor i 2018. Et af de mere overraskende rygter der er kommet frem er, at unge Lance Stroll kan være på vej til Force India.

Barcelona pre-season test 2 - Williams Martini Racing . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/8 klokken 08:08

Da Lance Stroll kom til Williams op til denne sæson, var det planen at han skulle blive makker med Valteri Bottas, mens Felipe Massa skulle gå på pension.

Men sådan skulle det ikke gå.

Rosberg valgte at forlade Mercedes, Mercedes købte Bottas fri og Massa blev hentet tilbage fra sin pension, da Martini forlangte, at der mindst var en kører på holdet, der var mere end 25 år, hvilket udelukkede den ellers oplagte Wehrlein.

De første løb, var ren katastrofe for Stroll, der hurtigt fik mange til at tvivle om hans evner, ud over at komme med mange penge.

Men som sæsonen er skredet frem, har han vist bedre og bedre takter, hvilket betyder at nye muligheder åbner sig.

Hos Force India, som forventes at skifte navn til Force One i 2018, jagter man flere penge, der kan få holdet til at blive endnu mere konkurrencedygtig, så de kan udfordre de tre hold, der er lige foran dem.

Det er så her at Stroll navnet kommer i spil.

Lance Stroll's far, Lawrence Stroll, har et tøj dynasti og mangler absolut ikke penge.

Han skulle angiveligt være interesseret i at få et af sine tøjmærker promoveret mere i Formel 1, hvilket der ikke er plads til hos Williams.

Samtidig er det Force India der er det bedste hold af de to, hvilket passer bedre til Stroll familiens planer om at gøre Lance til verdensmester.

Hvem det så er, det er der ikke får sit sæde forlænget hos Force India, hvis det skulle lykkes for Stroll at skifte, er der ikke noget entydigt svar på, men med Perez's udmelding forleden om at han er meget tæt på, kunne det tyde på at Ocon kan ryge ud igen.

Hos Williams, kan det betyde at Wehrlein pludselig får en ny livline til at blive i Formel 1, selvom kampen med Ocon vil blive hård.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det tekniske hjørne: Bremser, del 1 Silly Season: Hvem kører hvor i 2018 »