Stroll bekræfter Audi rygter

Aston Martin ejer, Lawrence Stroll, har bekræftet, at han er i dialog med Audi om et eventuelt kommende samarbejde. Hvor stort et samarbejde de taler om, er der ingen melding om.

Aston Martin i garagen . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/5 2022 klokken 10:05

Lawrence Stroll er en mand, der er kendt for sin store succes i erhvervslivet, men som ikke høster samme succes i Formel 1, til trods for tilføjelsen af væsentlig økonomi.

Nu har Stroll bekræftet, at han er i dialog med Audi, der angiveligt har opgivet at købe McLaren, om et kommende samarbejde.

Om det omhandler endnu et navneskifte for holdet der gennem tiden har haft så mange navne, eller om det bliver Aston Martin med Audi Power, er der dog ingen melding om.

Audis ejere, VW, har bekræftet, at de vil have mærket ind i Formel 1 når der kommer nye regler i 2026, men mens det forlyder at være nærmest sikkert, at Porsche bliver motorleverandør til Red Bull, har der været meget større usikkerhed om hvor Audi navnet, skulle ende.

Stroll jagter fortsat succes i Formel 1, men som holdet kører lige nu, ser det ud som om, at der er endnu længere vej til toppen, end i de forrige år.

Så måske, er Audi løsningen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ballade hos Aston Martin. CEO stopper Miamis GP: løbsoptakt »