Straf til Magnussen og yderligere straf til Sainz

Både Kevin Magnussen og Carlos Sainz står til den helt store strafprocedure i forbindelse med Frankrigs Grand Prix.

Frankrigs Grand Prix 2022 . Copyright Haas F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 23/7 2022 klokken 15:07

I går meddelete Ferrari, at man var tvunget til at udskifte den elektroniske kontrolenhed på Carlos Sainz' PU (power unit). Årsagen var den heftige brand i spanierens bil under Østrigs Grand Prix. Dette sendte Ferrarien ti pladser ned på startgridden til søndagens grandprix på Paul Ricard-banen i Le Castellet, Frankring.

I dag har Ferrari oplyst, at man giver bilen den helt store tur, idet ingeniørerne er gået skridtet videre og nu udskifter både forbrændingsmotor, turlader, MGU-H og MGU-K. Hele herligheden koster en tur ned på bageste startrække søndag.

Men "når det regner på præsten, drypper det på degnen," siger et dansk ordsprog, og det gælder åbenbart også i Formel 1.Således oplyser Haas F1 efter dagens træning, at Kevin Magnussens bil ekviperes med en ny motor, turbolader, MGU-K og MGU-H. Og når proppen alligevel er af, gav mekanikerne også danskerens Haas VF-22 et frisk udstødningssystem.

Den hurtigste af de to Ferrari-motoriserede biler skal derfor starte næstbagerst på P19 til søndagens grandprix.OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Frankrigs GP: 3. frie træning Frankrigs GP - Kvalifikationen LIVE: Leclerc på p »