Straf til Magnussen

Kevin Magnussen fil tilført 2 point til sin konto for dårlig kørsel på banen, efter han i den døende del af løbet i Baku, kolliderende med Toro Rosso kører Pierre Gasly.

Bahrains Grand Prix 2018. Haas . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/4 2018 klokken 13:04

Kevin Magnussen havde et helt igennem forfærdeligt løb i Baku, søndag.

Kort efter starten, ramte Marcus Ericsson hårdt ind i siden på Kevins HAAS racer, med hans Alfa Romeo Sauber.
At han kunne fortsætte, var meget overraskende, men det lykkedes.

Efterfølgende var bilen, nærmest umulig at køre, men med de mange biler der udgår i Baku, valgte man at holde ham på banen, hvilket mod slutningen så ud til at give pote, da han lå oppe som nummer 10.

Men så kom der en ny saftycar periode, hvilket betød at Kevin igen skulle ud og forsvare sig, med en bil der var meget skadet.

Her kom den unge Toro Rosso kører Pierre Gasly så farende, hvilket fik Kevin til at kører meget bredt. Så bredt at Gasly ramte barrieren og Kevin, hvilket var meget voldsomt med 300 kilometer i timen.

Dette uheld, gav Kevin en ti sekunders straf og to point på uartigkontoen hos FIA. 12 point på denne konto, over 12 måneder, vil udelukke Kevin fra et løb.

Efter løbet, udtalte Gasly da også, at han vidste at Kevin kørte hårdt, men at han ikke havde drømt om, at Kevin ville forsøge at sende ham i muren med 300 km/t.

”Kevin er den farligste kører, jeg nogensinde har kørt mod,” kom det fra Gasly efter løbet.

”Jeg forsøgte at gå forbi ham, lige før saftycar linje 1 og kom op på siden af ham, men så pressede han mig bare i vægen,” tilføjede den unge franskmand.

Kevin Magnussen har ikke kommenteret på hændelsen, hvorfor vi desværre kun har Gasly’s side af sagen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner: ”Begge bærer skylden!” Vi var nok lige aggressive nok! »