Støtte til Binotto

Til trods for dårlige resultater og noget der kunne ligne intern uro, så er der fuld støtte fra Ferrari toppen til Mattia Binotto, der overtog ledelsen hos Ferraris Formel 1 hold i vinterpausen.

Bahrains Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/5 2019 klokken 08:05

Ferrari CEO Louis Camilleri har meldt ud, at han fortsat støtter fuldt ud op omkring Mattia Binotto og hans drift af Ferraris Formel 1 hold.

Binotto tog over som leder af Formel 1 holdet, efter der var udtrykt mistillid til den tidligere chef, Maruzio Arivabenne.

Siden Binotto trådte til, så det først meget lyst ud, men holdet har vist sig alt for svage i forhold til deres primære konkurrent Mercedes.

Til trods for, at Binotto kun har været leder af holdet i kort tid, har han været med på rejsen med Ferrari i mange år, hvilket burde give ham en bedre mulighed for at få holdet på vinderkurs igen, hurtigt.

Det er så det, som Louis Camilleri og den øvrige ledelse hos Ferrari, fortsat tror på, hvorfor de har meldt ud, at han har deres fulde støtte.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Barcelona testdag 2 Latifi debuterer i Canada »