Spaniens GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend gælder det Spaniens Formel 1 Grand Prix. Et løb der sjældent bliver udfordret af regn, men i år ser det ud til, at muligheden for lidt fugt fra oven, er til stede. Her kan du læse hvordan vejret forventes at blive i den kommende weekend i Barcelona.

Truende skyer over Circuit de Barcelona-Catalunya. Test 2021 . Copyright Alfa Romeo Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/5 2023 klokken 10:05

Spaniens Formel 1 Grand Prix var tidligere starten på den Europæiske Formel 1 sæson og altid inden Monaco, men sådan er det ikke længere, hvor der er presset ekstra mange løb ind i kalenderen.

Løbet på Imola skulle have været det første i Europa i denne omgang, men blev som bekendt skyllet væk af enorme mængder vand.

Monaco bød også på regn. Ikke som forudset om lørdagen, men sidst i løbet, hvilket tilførte lidt ekstra spænding, i det ellers statiske løb, hvor Kevin Magnussen udmærkede sig med en super overhaling af Logan Sergeant.

Nu gælder det så løbet i Spanien, på den legendariske Circuit de Barcelona-Catalunya.

Metrologerne forudser i primært tør weekend, men med chance for regn søndag.

Fredag Som det ser ud nu, bliver fredagens træning afviklet i tørvejr, men med varsel om en del regn torsdag, kan det hurtig gå hen og blive ændret. Temperature på omkring 23 grader, sikre at det bliver en behagelig tur til dem der har valgt at rykke til den spanske sol.

Lørdag Her ser det ud til at blive endnu en tør dag, der minder meget om fredagen, hvis den holder. 23 grader og lidt skyer på himmelen, samt let til jævn vind.

Søndag Her har vi så en varsel om mulig regn, lige nå med meget stor sandsynlighed. Temperaturene falder til behagelige 22 grader og vinden forbliver let til jævn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monacos GP: Vejrudsigten Canadas GP: Vejrudsigten »