Slag til Stroll

Lance Stroll havde en forfærdelig weekend i Portugal, som sluttede tidligt for ham, da han var den eneste der udgik. Nu langer konkurrenterne ud efter ham.

Lance Stroll . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/10 2020 klokken 10:10

Lando Norris, der var en af søndagens hurtigere kørere, fik ødelagt sit løb af Lance Stroll, der lavede en underlig overhaling på briten på vej ind i Sving 1, hvilket medføret en kollision mellem de to. Briten er tydeligvis ikke fan af canadierens kørsel.

"Det var et underligt og meget overraskende træk, han lavede," kom det fra Norris.

"Han valgte at gå udenom, hvor der ikke var plads, mens han nemt kunne have dykket indenom, hvor jeg havde ladet døren stå helt åbent."

"At han så vælger at dreje ind i mig, når han er halvejs på siden af mig, forstår jeg simpelthen ikke."

Han gjorde stort set det samme tidligere med Verstappen, hvilket viser at han ikke lærer af sine fejl," tilføjede han bittert.

Stroll udgik af løbet med såkaldte motorproblemer, efter han havde modtaget to fem-sekunders straffe, dels for ikke at overholde banens begrænsninger (track limits, red.) og dels for uheldet med Norris.

"Jeg syntes at det er ret ofte, at vi ser ham i uheld, så jeg tænker at jeg vil prøve at holde mig lidt på afstand fra ham fremover," sluttede Norris.

Løbets stewards gav Stroll en 5 sekunders straf, hvilket er meget almindeligt, men tilføjede yderligere 2 strafpoint til hans konto, hvilket viser, at de så på uheldet som helt og aldeles skabt af Stroll.

"Vi kunne se, at Norris gav ham så meget plads, som han overhovedet kunne, uden at han skal skulle køre over de høje pølse-bump," udtalte løbets stewards efter løbet.

Strolls hårde weekend kom, efter at han sad udenfor til Eifels Grand Prix, som følge af Corona, som han så allerede er kommet over.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Binotto afviser forskel på bilerne Zak Brown: Vi har ikke plads til Kevin, men… »