Schumacher til Mercedes

Det er endnu ikke officielt bekræfter, men forventes at blive det snart. Mick Schumacher får rollen som super-reservekører for Mercedes, som erstatning for Nyck De Vries.

Ungarns Grand Prix 2021 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/11 2022 klokken 09:11

Efter HAAS fravalgte at forlænge deres aftale med Mick Schumacher, og Ferrari har taget ham fra deres kørerudviklingsprogram, har der været en del spekulationer om hvad hans fremtid nu skulle bringe.

Mercedes chef, Toto Wolff, har flere gange været ude og fortælle, at han mente at den unge tysker med det legendariske navn, var for god til at ryge helt ud af Formel 1.

Så det er ikke den store overraskelse, at det netop er Toto Wolff der ser ud til at blive Mick's redning i første omgang.

Rollen som Mercedes super-reserve, vil give Mick Schumacher fredagskørsel for Mercedes, McLaren, Aston Martin og Williams i 2023. Samtidig vil det være ham der får kaldet, hvis en af de 8 faste kørere bliver syg.

Det må siges at være det absolut bedste reservekørersæde der er, når det næsten er halvdelen af feltet, han er 1. reserve for.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ocon glad for at Alonso er væk Officielt: Binotto færdig hos Ferrari! »