Schumacher Jr. kører opvisning på Spa

25 år efter Michael Schumacher sikrede sig sit første verdensmesterskab i Formel 1, vil hans søn, Mick Schumacher køre nogle opvisningsomgange på Spa banen, i den selv samme bil som hans far vandt i.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/8 2017 klokken 10:08

Der vil helt sikkert være dømt gåsehud, når Michael Schumachers gamle Benetton racer bliver startet op på Spa, om to ugers tid.

Som en hyldest til den 7-dobbelte verdensmester og hans første F1 løb, der blev kørt på netop Spa, for 25 år siden, vil Mick Schumacher få lov til at køre nogle opvisningsomgange, i Michaels gamle vinderbil.

Mick, der er 18 år og stærkt på vej mod Formel 1, vil køre opvisningen/hyldesten ca. en time før løbsstart.

Podiet ved Spaniens Grand Prix 1993 på Circuit de Catalunya (Barcelona). Fra venstre mod højre: Ayrton Senna (McLaren, 2. plads), Michael Schumacher (Benetton, 3. plads), Alain Prost (Williams, 1. plads).