Sainz utilfreds med Ferrari

Samtidig med at det forlyder, at Ferrari er i gang med at forlænge deres aftale med Leclerc, med en flerårig aftale, forlyder det at de ikke ønsker at forlænge med mere end et enkelt år, med Sainz. Det er han absolut ikke tilfreds med.

Carlos Sainz . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/12 2023 klokken 12:12

Der er næppe mange der er i tvivl om, at Ferrari ser Charles Leclerc som deres primære kører, uanset hvad de ellers melder ud.

Men det har været Carlos Sainz Jr. der har været den bedste af de to, siden bilerne skiftede over til "ground effect", hvor det kun var uheldet i Las Vegas, hvor Sainz, uden egen skyld, ret voldsomt smadrede sin bil, hvilket påvirkede resten af sæsonen, som betød at Leclerc kom ud med overhånden.

Til trods for den styrke Sainz har vist, er det Leclerc som Ferrari satser på, hvilket angiveligt skulle have fået Sainz til at se sig om efter en ny arbejdsgiver.

Og den nye arbejdsgiver kunne meget vel blive Red Bull, hvor Sainz nu står som favorit til at tage Checo Perez' sæde, frem for Daniel Ricciardo.

Men lige nu, er det kun løse rygter og alt ser ud til, at skulle skiftet ske, vil det først være i 2025, samtidig med at Sainz som udgangspunkt må se sig selv være sat ned som nummer 2, hvis han skulle blive holdkammerart med Max Verstappen igen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari vil forlænge med Leclerc 6 sprintweekender for 2024 offentliggjort »