Rosberg tror på Mercedes

Formel 1 verdensmesteren Nico Rosberg, tror at hans gamle hold, Mercedes, igen kan sikre sig mesterskabet, både som konstruktører og individuelt. "Ferrari taber pusten!"

Barcelona 2017 pre-season test . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/8 2017 klokken 09:08

Nico Rosberg, der overraskede alle ved at forlade Formel 1, kort efter at han havde sikret sig verdensmesterskabet, tror på, at hans tidligere hold, vil løbe med sejren igen.

"Ferrari havde virkelig lavet et godt stykke hjemmearbejde over vinteren, hvilket fik dem i front i starten af sæsonen," kom det fra Rosberg.

"Men Mercedes har lukket forspringet og jeg vil mene, at de også er foran," tilføjede han.

"Efter løbet på Silverstone, var jeg sikker på, at nu ville de stikke af igen, så det var lidt af en overraskelse, at Ferrari kom så stærkt igen i Ungarn."

"Men når Formel 1 kommer til Spa, som igen er en bane der passer bedre til Mercedes, vil de for alvor trække fra igen," kom det fra verdensmesteren.

Det er helt tydeligt, at Mercedes har fundet frem til noget, som Ferrari ikke har, men om er så stærkt som Rosberg tror, må vi vente at se.

Ferrari har tidligere vist, at de kan trylle, hen over en sommerferie, hvor man ikke må udvikle på bilerne, men det har Mercedes jo også.

Et stort spørgsmål er, om Mercedes' affjedringssystem, får lov til at overleve sæsonen som lovligt, da udnytter en fortolkning til at gøre noget ulovligt, lovligt. Det vil I kunne læse om i en anden artikel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Se 3D simulering af Københavns F1-bane Ulovlig affjedring hos Mercedes, lovlig »