Rich Energy stævnet

HAAS Formel 1 holdets nye hovedsponsor, den engelske energidrig producent Rich Energy, er blevet stævnet for brug af et logo, andre har rettighed til. Nu skal de mødes i retten.

Rich HAAS 16 9 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/2 2019 klokken 13:02

Allerede inden der er kørt en meter med den nye HAAS racer, der har skiftet de grå farver ud med sort og guld, er der udfordringer med holdets nye sponsor, der er årsagen til det store skifte.

William Storey, der ejer Rich Energy, er blevet stævnet af ATB Sales, der ejer rettighederne til Whyte Bikes, hvis logo, nærmest er identisk, med det som Rich Energy bruger.

Whyte Bikes logoWhyte Bikes logo
Copyright Whyte Bikes


Rich Energy LogoRich Energy Logo
Copyright Haas F1


Men selvom de to ligner hinanden så meget, er der dog en tydelig forskel, hvilket betyder at William Storey ikke rigtigt er bekymret over den forestående retssag.

"Jeg syntes det er noget nonsens. Vi har anvendt vores logo i flere år og alle har kendt det, hvorfor skulle det så nu pludselig være et problem," udtaler Storey.

Meget hører man fra den karismatiske ejer, men har har han dog ret.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren bekræfter Renault præsenterer 2019-racer »