Ricciardo under pres

Historien omkring Daniel Riccardos tilbagevenden til Red Bull, var så rosenrød og lige til en eventyrlig film, men nu begynder det hele at falme igen. Marko vil se resultater og er klar med en ny fyreseddel, skulle de udeblive.

Bahrains Grand Prix 2024 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/3 2024 klokken 11:03

Efter Daniel Ricciardo forlod Red Bull, som følge af hans problemer med Max Verstappen, har hans karriere været stærkt nedadgående, med få positive højdepunkter.

Først var det Renault, der skulle give ham det han ikke kunne få hos Red Bull, og så kom han til McLaren, da Renault ikke virkede som et hold der kunne leverer varen.

Hos McLaren blev det til en enkelt sejr, hvilket fik Ricciardo til at melde ud, at nu var han tilbage, for kun at forsvinde fuldstendigt bagefter.

McLaren valgte at fyre ham, hvorefter Red Bull redde ham med en reserverolle og PR medarbejder.

Senere kom han så tilbage i en bil, da AlphaTauri blev trætte af Nyck de Vries, hvilket i første ombæring viste sig som en god ide.

Men i år, hvor AlphaTauri er blevet til Racing Bulls, har den folkekære australier haft svært ved at følge med den temperamentsfulde japaner, Tsunoda.

Det har fået Dr. Helmut Marko til, offentligt at udtale, at Daniel Ricciardo skal til at vise hvad alle ved han kan, hvis han bare skal blive hos RB.

Forventningerne til at han kan træde ind i Red Bull igen, som erstatning for Sergio Perez, er ved at forsvinde, hvilket betyder at Riccardos alder nu kommer til at få en betydning.

For hvad skal Red Bull med en kører, der kun leverer middelmådige resultater, der ikke er en fremtid i?

Presset på Daniel Ricciardo har aldrig været større.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner om Verstappen-rygter: Ingen er større end t Albon forsvarer Magnussen »