Ricciardo: Det er ikke mig, der har bukserne på (med video)

Hvordan ser en løbssøndag ud for Ricciardo? Det har han selv lagt en lille video op om, som BMF1 selvfølgelig blev nødt til at spørge ind til. Her er interviewet om, hvordan Ricciardo forbereder sig om søndagen

Spaniens GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 10/9 2017 klokken 18:09

Ricciardo lagde for nylig et lille såkaldt timelapse klip op på sin instagram og efterfølgende facebook, der viser hans private rum under søndagen til Belgiens GP.

Hvis du ikke har set videoen, kan du lige tjekke den ud her.


BMF1 greb muligheden for at spørge lidt ind til videoen, da vi var i Italien til Monzas GP – først og fremmest, om Ricciardo mon havde nogle ritualer, vi ikke lige kender til:

”Ritualer? Ikke ritualer, jeg mener, jeg gennemgår nogle rutiner, men ikke noget efter bogen, for – jeg tror det går meget hurtigt, så du kan ikke se det hele, men –

du kan nok se nogle mennesker, der kommer ind og ud af rummet, og der vil altid være nogle forespørgsler eller der er nogle her, eller der er en Red Bull atlet, der vil komme og sige hej, så du er lidt nødt til at være en smule åben,” forklarer Ricciardo med en lidt seriøs mine:

”Hvis du siger: ’På dét her tidspunkt vil jeg gøre dét og dét og dét,’ så vil det ikke altid virke, så jeg kan godt lide at være lidt fleksibel,” fortsætter han, nu med sit velkendte store smil.

Men hvad foretager australieren sig så inden løbet?

”Normalt strækker jeg ud, varmer op lytter til musik og klarer alle de basale ting, men det varierer meget ift. hvor meget eller hvor lidt, jeg laver samt hvad tid, men ellers har jeg ikke noget.”

Det var dog ikke hele sandheden, for da han får tænkt sig om, kommer det største smil, da han med en latter siger:

”Jeg går meget rundt I mine underbukser. Jeg tror faktisk, jeg sad og spiste frokost kun iført min t-shirt og mine underbukser.”

Interview med Ricciardo på Monza
Copyright Lea Anna Petersen


Med et lille blink fortsætter han:

”Men ja, du er nødt til at være løs på tråden, du er nødt til at være fri inden løbet.”

Til sidst råber en anden journalist fra baggrunden: ”Tager du så også billeder til din instagram kun iført undertøj?”

”Nej, det gør jeg ikke” råber Ricciardo grinende tilbage: ”Dét overlader jeg til andre – Det overlader jeg til de små børn.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sainz i chockskifte? Den næste dansker i F1 »