Renault overvejer fremtiden

Den franske regering har indsat en ny topchef i Renault, hvilket kan betyde at Renault allerede efter denne sæson kan forlade Formel 1.

Japans Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/11 2019 klokken 10:11

Clotilde Delbos er blevet udnævnt til CEO hos Renault, udpeget af den franske regering, der nu ejer 15 % af bilproducenten.

Clotilde Delbos er kendt som stor modstander af Formel 1, som hun mener koster firmaet alt for mange penge, hvilket trods kontrakter, kan betyde at Renault forlader Formel 1 allerede efter denne sæson.

Renault, der helt klart er på rette vej, har ambition om at rykke tættere på toppen i 2020 og være med i kampen om sejre, når de nye Formel 1-biler bliver introduceret i 2021.

Men de kommer måske ikke så langt. Det er F1-insider der bringer rygtet om, at de kraftigt overvejer fremtiden.

Clotilde Delbos blev indsat på posten for få uger siden, hvilket betyder at der langt fra er taget nogle beslutninger, men det siges også, at hun er en hård negl, der ikke er bange for at tage en 'executiv' beslutning.

Esteban Ocon står for at komme tilbage til Formel 1 i 2020, mens Daniel Ricciardo har det andet sæde. Nu står de måske begge uden et sæde!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff undskylder IndyCar-kørere til Formel 1 »