Red Bull klar til store beslutninger

Red Bull nærmer sig deadline for en beslutning om hvem der skal levere motor til dem i 2019, samtidig med at de forsøger at holde fast i Daniel Ricciardo, hvis kontrakt med dem udløber efter denne sæson. Der skal tages store beslutninger.

Daniel Ricciardo's garage Monaco 2018 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/6 2018 klokken 10:06

Red Bull har længe klaget over Renault, men mens Mercedes ser ud til at nærme sig grænsen for hvad de kan hive ud af deres Power Unit, ser det ud til at Renault for alvor melder sig ind i kampen, hvilket ikke gør det nemmere for Red Bull at beslutte sig.

Det kom næppe som en overraskelse for de fleste, da Red Bull meddelte at de nu havde indledt de første forhandlinger med Honda, som potentiel motorleverandør, efter Toro Rosso skiftede over til den japanske producent op til denne sæson.

Mens McLaren ikke formåede at få Hondas Power Unit til at virke tilfredsstillende i deres racer, ser det markant anderledes ud for Toro Rosso, der allerede har sikret sig en 4. plads med den japanske power.

Honda har dog et stykke vej op endnu, men afstanden til Renault er ikke ret stor, samtidig med at opgraderingerne kommer som en lind strøm.

Red Bull chef, Christian Horner, udtalte under Monacos Grand Prix, at de nærmer sig en beslutning og at den forventes at blive offentliggjort indenfor en måneds tid.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes set-back Ricciardo slipper måske for straf »