Red Bull er interesseret i Hülkenberg

Red Bull kæmper i øjeblikket med at få fart og stabilitet i Albons performance, men nu lurer en ny kører i kulissen.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 15/10 2020 klokken 10:10

Red Bull har haft det svært i de senere år. Siden Daniel Ricciardo smuttede til Renault, har teamet været igennem flere forsøg på at finde en erstatning.

Pierre Gasly floppede slemt i moderteamet, Red Bull, og Alexander Albon fik en god start i teamet, men har siden været langt efter teamkammeraten.

Helmut Marko udtaler nu, ifølge Motorsport.com, at teamet er så godt som afklaret med tre af sine kørere til næste sæson, men at de mangler en kører i det ene Red Bull-sæde.

Marko siger nu, at Albon er det oplagte valg i deres eget kørerprogram, da Red Bulls juniortalent fra F2, Yuki Tsunoda, vil tage et for stort skridt direkte op til topteamet i F1.

Derfor forventes det, at Tsunoda erstatter Daniil Kvyat hos AlphaTauri.

Marko mener, at Albon kan indfri teamets forventninger performancemæssigt, når Albon har en god dag. Derfor er de også optimistiske overfor at beholde ham. De indrømmer dog også, at det ikke er en holdbar situation at fortsætte med en enkelt racer i mesterskabskampen.

Derfor har Albon nu fået indtil det tyrkiske Grand Prix i november til at vise sit værd. Hvis han performer, er sædet hans. Hvis han ikke performer, så vil teamet vælge et talent udefra, der har vist sit værd i F1.

“Vi kan nævne navnene der er ledige på markedet. Det er Hülkenberg og det er Perez. Spørgsmålet er hvor langt de vil være fra Max?” udtaler Helmut Marko, ifølge Motorsport.com.

Hvorfor Kevin Magnussen ikke skulle være ledig, eller evt. interessant, melder udtalelsen ikke noget om.

Marko udtaler, at Nico Hülkenberg er et meget varmt emne på listen til at overtage sædet. Marko mener, at tyskeren har farten og erfaringen til at gøre det hurtige og stabile arbejde der er nødvendigt i mesterskabskampen.

Hülkenberg fik ihvertfald imponeret Red Bull, da han hoppede i raceren første gang i kvalifikationen, og satte omgangstider tæt på Sergio Perez i selve løbet.

Nu bliver det interesant at se, om Albon griber chancen, eller om Hülkenberg endelig får topsædet, han altid har drømt om.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« DAS var forskellen Red Bull vil overtage Honda F1, hvis… »