Ralf Schumacher vil af med Kevin

Mick Schumachers onkel, Ralf Schumacher, påpeger at det lige så godt kan være Kevin Magnussen der bliver smidt af holdet, som Mick, for at gøre plads til Hülkenberg, da der er mere fremtid i Mick.

Japans GP Haas . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/11 2022 klokken 12:11

Ralf Schumacher prøver sit bedste på, at få os til at glemme, at det er Mick Schumacher der er den der ser ud til at miste sit sæde hos HAAS Formel 1 holdet, ved at påpege at det er den unge Schumacher der har været mest konstant siden sommerens løb på Silverstone.

"Forhåbentlig kommer der snart en beslutning, men intet er givet 100 %," udtalte Ralf Schumacher til Mirror Sport

"Hvem ved, måske sidder Magnussen ikke så fast i sædet, når alt kommer til alt," tilføjede han.

Der er dog intet i Steiners udtalelser der tyder på, at det er Magnussen der pludselig skulle være manden på vej ud af holdet, samtidig med at han har en flerårig kontrakt med HAAS.

Det forventes at HAAS vil annoncerer Nicko Hülkenberg som deres nye kører, i bilen ved siden af Kevin Magnussen, når Formel 1 feltet kommer til Brasilien for at kører næst sidste løb i denne sæson.

Hülkenberg er blevet frigivet af sin kontrakt med Aston Martin, forleden, hvilket kun har fået rygter om en nært forstående aftale, til at blusse endnu mere op.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vesti får vigtig Mercedes-test Red Bull-straf får begrænset betydning »