Positive udmeldinger om Schumacher

Michael Schumacher, der nu i snart 3 år har været væk fra rampelyset efter længere tid i koma som følge af et skistyrt, er angiveligt i bedring, uden det dog er en officiel udmelding fra familien.

. Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/11 2016 klokken 12:11

Michael Schumachers tidligere holdchef og gode ven, Ross Brawn, har været på besøg hos Schumacher og hans familie. Et besøg han kom særdeles positiv ud fra.

”Vi er meget forhåbningsfulde, at vi vil se ham som vi engang kendte ham”, kom det fra Brawn.

Billeder fra Bahrain 2012
Copyright Mercedes GP


Til The Guardian udtaler Brown dog, at han ikke vil citeres for at sige at han var i bedring, blot at de besøger ham og at de beder til at han en dag vil komme sig.

”Familien tager sig af kommunikationen og udmeldinger, hvilket jeg naturligvis respekterer”.

”Så jeg vil ikke kommentere på hans tilstand, ud over at sige, at vi er ekstremt optimistiske omkring, at vi på et tidspunkt i fremtiden vil se den Michael som vi engang kendte”, sluttede Ross Brawn.

Disse udtalelser kan man ligge meget i, eller lade være. Vi ser det dog som om, at Ross Brawn har set en Michael Schumacher der ikke er så slem, som mange har frygtet. Der er ingen tvivl om, at disse udtalelser er det mest optimistiske, vi har hørt siden uheldet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin vil af med banebegrænsningerne Kørerne enige: Dårlige regnvejrsdæk fra Pirelli »