Perez tæt på comeback til jubilæums-grandprixet

Hvad der så temmelig sort ud for Sergio Perez ser nu ud til at ende godt. Køreren er nu testet Covid-19 negativ.

Sergio Perez . Copyright BMF1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 6/8 2020 klokken 18:08

Vi har i dag tidligere skrevet, at Nico Hülkenberg af tyske meder er blevet bekræftet klar til at køre for den Covid-19-karantæneramte Racing Point-kører Sergio Perez, men i Formel 1 går det som bekendt stærkt på alle områder.

Således bekræfter Racing Point nu, at Perez er tæt på at vende tilbage i cockpittet efter den 10-dages karantæne, som de britiske sundhedsmyndigheder kræver. Hermed kommer den mexikanske kører i givet fald alligevel til at deltage i Formel 1s 70 års jubilæumsgrandprix, der køres i den kommende weekend på Silverstone.

Der er dog et enkelt "aber dabei", idet Perez skal være i stand til at levere en endelig negativ Coved-19-test, inden han kan blive lukket ind i de hellige haller i F1s Paddock. Herefter vil teamet offentliggøre, om det bliver mexicaneren eller stand-in'en fra sidste weekend, Nico Hülkenberg.

Sergio Perez i Racing PointSergio Perez i Racing Point.
Copyright BWT Racing Point


Den vigtige enden test vil blive foretaget enten i dag, torsdag, eller tidligt fredag morgen.

Årsagen til Perez' positive test og efterfølgende isolation skyldes, at den 30-årige kører, mellem Ungarns og Englands Grand Prix, besøgte sin hospitalsindlagte mor i Mexico og her blev smittet med virussen. Dette på trods af, at Racing Point-køreren fulgte alle Formel 1s regler for disse situationer.

Yderligere to ledsagere fra teamet gik i frivillig isolation på grund af Perez' testresultat, selv om de dog ikke var testet positive for Covid-19.

Vi følger naturligvis op, når der er nyt.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes forlænger med Bottas Officielt: Hülkenberg erstatter Perez »