Perez har fået renset luften

Efter sin fyring fra Racing Point har Sergio Perez køreren udtrykt stærk utilfredshed med, at teamet er begyndt at tilbageholde oplysninger for ham. Parterne har nu fået talt ud.

Ungarns Grand Prix 2020 . Copyright BWT Racing Point

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 25/9 2020 klokken 17:09

Hvis man har prøvet at blive afskediget, er følelsen ikke ukendt: du bliver hurtigt kørt ud på et sidespor og ikke længere inddraget i virksomhedens beslutninger.

Hvis man skal dømme ud fra mexicanerens udtalelser ved pressemøderne torsdag på banen i Sochi, har Sergio Perez tilsyneladende følt det på samme måde efter annonceringen af sin fyring fra Racing Point,

“Efterhånden som nyheden slap ud, har nogle folk inden for teamet en tendens til at skjule ting, og det synes jeg ikke er i orden,” lød det fra Perez.

"Jeg synes, at vi i øjeblikket bare skal være så transparente, som muligt, for at sikre, at vi når vores mål og scorer så mange point, som vi overhovedet kan.”

En klar udmelding til teamet fra den sympatiske kører.

Siden da er Racing Point-folkene tilsyneladende taget kritikken til sig. Således skriver Perez i dag på sin Twitter, at luften nu er blevet renset.

”Jeg har kendt dette team i syv år, og de er som familie,” skrev Perez.

RP20 med Sergio Perez i sædet.RP20 med Sergio Perez i sædet.
Copyright BWT Racing Point


"Jeg har nu talt med teamet, og de accepterer min forklaring. Det må på ingen måde ske, at vi slutter dårligt efter syv år sammen. Luften er helt renset.”

"Og vi bevæger os alle fremad nu. Vi ønsker alle det samme: at score så mange point som muligt og få succes i vores sidste løb sammen.”

Fra næste sæson afløser Sebastian Vettel den populære mexicaner i teamet, som til den tid skifter navn til Aston Martin. Vettels garagemakker bliver ikke overraskende teamejeren Lawrence Strolls søn, Lance Stroll.

Sergio Perez er i mellemtiden en af de stærkeste udfordrere til et af de ledige sæder hos Haas F1, som stadig mangler at annoncere næste års kørere. Iagttagere ser Romain Grosjean som den, der sidder yderst på stolen. Trods bedre resultater i en temmelig umulig bil kan Kevin Magnussen på ingen måde heller føle sig sikker.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ruslands GP: 2. frie træning Ruslands GP - Kvalifikationen live: - Hamilton på »