Palmer: Jeg forlader Renault med løftet pande

Palmers garage . Copyright Lea Anna Petersen

Efter en sjetteplads i Singapores GP udtaler Jolyon Palmer, at han forlader Renault ved udgangen af denne sæson med løftet pande. Han har intet at skamme sig over, siger han.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 20/9 klokken 12:09Da nyheden om Toro Rosso-køreren Carlos Sainz’ udlån til Renault breakede i Singapore, krævede det ikke en doktorgrad at regne ud, at Jolyon Palmer dermed var fortid hos Renault. Modgangen får dog ikke den britiske kører til at sænke ambitionsniveauet i sæsonens sidste seks løb.

"Helt ærligt… jeg føler ikke nogen forskel i forhold til de seneste 14 løb," fortalte briten til Motorsport.com. "Der er et stort pres i F1. Jeg ønsker altid at gøre det godt.”

"Selv i starten af sæsonen ønskede jeg at være forrest, og jeg var nødt til at komme med nogle gode resultater. Jeg ønsker bare, at resultaterne var kommet tidligere, men det har været et hårdt år.”

"Jeg er stadig fokuseret på hvert løb, som kommer. Og med seks løb tilbage… hvad der end ligger og venter forude, ligger der jo. Men jeg vil gøre mit bedste i hvert løb og forlade holdet med løftet pande, når året er slut. Forhåbentlig er der mange flere resultater, som dette (i Singapore, red.)."

Jolyon Palmer.
Copyright Renault F1


Palmer mener, at heldet ikke altid har været med ham.

”På Spa burde vi have haft en god portion point allerede, men så kom gearkassestraffen og en masse trafik. Så på Monza, hvor vi startede bagest og ikke gennemførte løbet. Men performance var god i begge weekender i forhold til, hvad vi har. Og så det rene løb her (Singapore, red.).”

”Bilen kan kun blive bedre og bedre i de sidste løb, så jeg er fortrøstningsfuld. Jeg fik point i Malaysia sidste år, så jeg håber, at jeg kan få lidt flere denne gang. Selvfølgelig handler det om, at nogle skal droppe ud oppe foran, men det er det endelige resultat, der tæller på papiret.”

”Det har været en hård sæson, og det er skuffende ikke at være her næste år, men der er stadig seks løb tilbage, bilen er hurtig og jeg var hurtig sidste år.”

”Det lyder lidt som en plade med et hak i, men jeg vil være med i Malaysia, og jeg vil være med i Abu Dhabi,” lød det fra Palmer.

Om det sidste kommer til at holde stik, er usikkert, hvis man skal dømme ud fra forlydender i paddocken. De siger nemlig, at Sainz allerede sidder i den gule Renault i Malaysias Grand Prix om ni dage.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Racing incident Perez donerer stor sum penge til jordskælvs-ofre »

Nedtælling

Næste løb: Bahrains Grand Prix
Dato: 8/4 2018 kl 17:00 dansk tid

Nedtælling til næste løbsstart
00 00 00 00
Se også vores TV-tider hér

Mest læste artikler

BMF1 på FaceBook


 

Aktuelt og seneste Grand Prix

Bahrains Grand Prix
Løbsdato:08/4 2018
Bane:Sakhir

Australiens Grand Prix
Løbsdato:25/3 2018
Bane:Melbourne

Optakt

  Fredag

  Fredag

  • 1. Frie Træning
  • 2. Frie Træning

  Lørdag

  Lørdag

  • 3. Frie Træning
  • Kvalifikation

  Søndag

  Søndag

  • Start grid
  • Løbsresultat

  Seneste løb

  Placering Kører Team
  Se hele resultatet


  Tidligere F1 verdensmestre

  År Kører
  2017 Lewis Hamilton
  2016 Nico Rosberg
  2015 Lewis Hamilton
  2014 Lewis Hamilton
  2013 Sebastian Vettel
  2012 Sebastian Vettel
  2011 Sebastian Vettel
  2010 Sebastian Vettel
  2009 Jenson Button
  2008 Lewis Hamilton