Overraskende comeback til Kevin Magnussen

Det er netop blevet offentliggjort, at Kevin Magnussen meget overraskende har takket ja til at komme til bage til HAAS, efter blot et enkelt løb inde i 2021 sæsonen, som afløser for Nikita Mazepin.

Portugals Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/4 2021 klokken 10:04

Kevin Magnussen er tilbage hos HAAS efter blot et enkelt løb inde i 2021 sæsonen.

Det er Nikita Mazepins manager Ran Slirpa, der i en presse meddelelse fra holdet bag det russiske håb, som viste sig at være mere håbløst end først forventet, der kom med den overraskende melding her til morgen.

Mazepin er kommet til HAAS med holdets nye titelsponsor Uralkali, der med de meget russiske farver, har været med til at sætte bemalingen af deres 2021 racer, hvilket der har været stor debat om, da det er forbudt for sportsudøvere at anvende det russiske flag.

Uralkali er ejet af Nikitas far, men til trods for at sønnen er rykket ned som reservekører, vil Uralkali fortsætte som titelsponsor og dermed sikre holdets økonomi, mindst et år mere.

Nikita Mazepin. Bahrains GP 2021.Nikita Mazepin. Bahrains GP 2021.
Copyright Haas F1


Vi venter fortsat på den officielle udmelding fra Kevin Magnussen, der tidligere meldte ud, at han ikke var interesseret i at fortsættei Formel 1, med mindre han fik en konkurrencedygtig bil.

IMSA eventyret har dog langt fra vist sig som den succes som der lå i kortene, endnu, hvilket kan have været med til at få danskeren tilbage til Formel 1 og HAAS holdet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrains GP: Weekenden i billeder Honda ultra tæt på Mercedes »