Opdateringer fra paddock i Japan

Renault er ikke helt tilfredse med deres nye frontvinge. Ferrari er lidt på hælene i forhold til Mercedes og 2. træning kan ende med at blive kvalifikationstiden.

Japans Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/10 2019 klokken 05:10

Fredagens 1. pressemøde med holdcheferne fra HAAS, Renault, Ferrari, Alfa Romeo og Hondas motorsport chef, bød på gode ærlige kommentarer, hvor der var en del bekymring omkring det faktum, at alt lørdag er aflyst.

Når vi kommer til den anden, og i denne weekend, den sidste træning forud for løbet på søndag, var der en bred enighed om, at vi vil se alle kører forsøge sig med at sætte det der ligner en kvalifikationstid, i tilfælde af at kvalifikationen, der er rykket til søndag morgen, bliver aflyst.

Japans Grand Prix 2019. Renaults nye frontvinge fotograferet i pitten inden 2. frie træningJapans Grand Prix 2019. Renaults nye frontvinge fotograferet i pitten inden 2. frie træning
Copyright Bil Magasinet BMF1


Renault, der i denne weekend har en ny frontvinge med, fortalte at de ikke så de resultater som de havde håbet på, men at de stadig tror at den vil være god for bilen, blot at de skal bruge mere tid på den.

Gunther Steiner, der skal til en lille kammeratlig samtale med FIA omkring hans udbrud, klokken 12.30 lokal tid, var ikke så festlig som han plejer at være, men dog så skarp, at han lige kom med en kommentar om, at han ikke håbede på at få en straf, for at gå fra pressemødet, som han blev i til enden.

Hondas motorsportschef var med, som følge af at de havde Yamamoto med i den ene Toro Rosso racer. Han blev rost for indsatsen, da han blot var 2 tiendedele sekund langsommere end Kvyat i den anden Toro Rosso. Dog varr de ikke så tilfredse med Toro Rossos indsats, der var nede i bunden af feltet, mens Red Bull var med helt fremme.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: 1. frie træning. Bottas hurtigst. Streng bøde til Steiner »