Ocon skubber Magnussen ud

Det ventes at HAAS inden Formel 1s sommerferie offentliggør, at de har indgået en aftale med Esteban Ocon efter denne sæson, hvilket sender Kevin Magnussen ud af holdet.

Barcelona 2017 pre-season test 2 - Force India . Copyright Force Inda

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/7 2024 klokken 15:07

Det har gennem nogen tid været åbenlyst, at HAAS F1s nye chef, japanske Ayao Komatsu, ikke virkede interesseret i at forlænge med Kevin Magnussen og at det kun var holdejer Gene Haas, der holdt Kevin inde i loopet.

Nu forlyder det, at Komatsu har fået sin vilje og at Kevin Magnussen efter denne sæson er fortid hos HAAS F1.

Esteban Ocon, der fik sparket fra Alpine som en direkte følge af samarbejdsvanskeligheder med Pierre Gasly, er manden, der skal erstatte danskeren, hvilket nærmest lyder som en opskrift, der er dømt til at gå galt.

HAAS har allerede offentliggjort, at det bliver Oliver Bearman der skal overtage efter Nico Hülkenberg, som skifter til Audi/Sauber F1 efter denne sæson. Det betyder, at HAAS vil have to nye kørere på holdet i 2025.

Forventningen er at Ocon skal hjælpe Bearman ind i sporten på bedste vis, hvilket betyder at franskmanden, som udgangspunkt, skal lære at håndtere en holdkammerat, der kommer ind i Formel 1 for at bevise, at det er her han hører til.

Der er ingen forlydender om at Kevin Magnussen skulle have fundet et nyt sæde i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk's Power Rating: Englands GP Første teaser til ny Formel 1-film frigivet »