Nye dele til Button

Jenson Button har fået skiftet dele på sin power unit, men det er ikke noget der kommer til at koste ham en straf.

Jenson Button . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 31/7 2016 klokken 12:07

Det går bedre og bedre for McLaren, selvom de havde lidt problemer under kvalifikationen i går. Jenson Button sluttede nemlig kvalifikationen som nummer 12, mens Fernando Alonso sluttede kvalifikationen som nummer 14, spanieren er senere blevet rykket op som nummer 13. Det var dog ikke det teamet havde regnet med, så nu har man valgt at opgraderer Jenson Buttons motor, med nogle dele der skal gøre den bedre.

Jenson Button
Copyright McLaren Media


De dele man har skiftet er den del der opbevare energien og den del der styre alt, der har med elektriciteten at gøre. Det betyder at Jenson Buttons power unit nu er opdateret lige så meget, som den der sidder i Fernando Alonsos bil. Det er dog kun små opdateringer, så det er ikke noget der giver ham en straf nu og her, men Honda regner med at der kommer en større opdatering senere på sæsonen.

Fernando Alonso og Jenson Button
Copyright McLaren Media


Det vides dog ikke helt hvornår den helt store opdatering kommer, men det forlyder at den kunne komme omkring det belgiske grand prix. Det ville også give ret god mening, da Spa er en bane, hvor man kommer langt med en ny motor som kan yde sit maksimale. Det forlyder bl.a. at Mercedes overvejer at give Lewis Hamilton en ny motor til det løb af netop den grund, så det er ikke usandsynligt, at McLaren-Honda vælger at gøre det samme.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Straf til Junior og Hulken Verstappen: Det ændrer ingen ting »