Nedtur for Toro Rosso

Den italienske del af Red Bull, Scuderia Toro Rosso, forbereder sig på yderligere nedtur i Rusland. De længe ventede opdateringer er endnu engang udskudt.

Pierre Gasly, Silverstone 2018. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/9 2018 klokken 09:09

Toro Rosso startede sæsonen stærkt, men er i takt med tiden, røget mere og mere bagud.

En opdatering af front vingen i Østrig, mødte ikke holdets forventninger, hvorfor den blev droppet igen, hvilket lader til at have fået store konsekvenser for holdet.

De efterfølgende opdateringer, som var en del af den samme pakke som frontvingen, blev i første omgang udskudt og er siden helt droppet.

Det betyder at holdets udviklingsafdeling er begyndt forfra, hvilket lader til at være mere udfordrende end først forventet.

Det var planen, at der ville være et nyt gulv klar til dem til Ruslands Formel 1 Grand Prix, samt en ny version af frontvingen, men de er ikke blevet klar.

"Det næste vi kommer med er en frontvinge opdatering og et nyt gulv," kom det fra Toro Rossos tekniske direktør Jody Egginton.

"Den nye frontvinge vi kommer med, er en udløber af den vi faktisk kørte med men som vi ikke godkendte."

"Hele den nye pakke, vil blive dikteret af den nye frontvinge, hvorfor det er meget vigtigt at den er helt på plads," tilføjede Egginton.

Hvornår de er klar med deres nye pakke, er uvist, men det lader til at det godt kan tage nogle løb endnu, inden de er klar.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Giovinazzi til Sauber Grosjean bebrejder dækkene »