Miamis GP: Vejrudsigten

Formel 1 holdet er rykket fra langt østpå til langt vestpå, når de i den kommende weekend skifter Kina ud med USA, nærmere Miami. Mens vejret drillede i Kina, ser det mere fredeligt ud i Miami, der byder på endnu et sprintløb.

Miamis GP . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/4 2024 klokken 12:04

Det er altid udfordrende for holdene, at få sat bilerne rigtigt op, i weekender med sprintløb, også efter der er kommet nye regler til, hvor de nu får mulighed for at ændre på deres biler, efter sprintløbet og inden kvalifikationen til hoved løbet.

Når weekenden så samtidig byder på skiftende vejr, som i Kina, er det ekstra udfordrende.

Den sidste udfordring ser det dog ud til, at de slipper for i Miami.

Fredag Dagen for den eneste frie træning, byder kører og hold velkommen til Miami og den kunstige havn, med temperature op til 29 grader, med få skyer på himmelen og en svag vind.

Lørdag Sprintløbet vil blive afviklet, med temperaturer op mod 26 grader, mens kvalifikationen til hoved løbet, om eftermiddagen, vil blive afviklet i 28 graders varme. Fortsat kun en let vind og få skyer, med minimal chance for regn.

Søndag Dagen for det store Grand Prix, her skulle temperaturen igen stige til 29 grader, let vind og tæt på ingen chance for regn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kinas GP: Vejrudsigten Emilia-Romagna GP: Vejrudsigten »