Medie: Vettel måske til McLaren

Den spanske avis Marca skriver, at Sebastian Vettel har haft et par møder med McLarens teamchef Andreas Seidl angående et sæde i 2021, hvis han ikke kan fortsætte hos Ferrari. De to tyskere kender hinanden fra tidligere.

Sebastian Vettel Barcelona GP . Copyright BMF1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 14/12 2019 klokken 10:12

Sebastian Vettel og Andreas Seidl kender hinanden ret godt. De har tidligere arbejdet sammen, da Vettel var testkører for Sauber-BMW, hvor Seidl arbejdede som ingeniør tilbage i 2006. Dengang blev Vettel anset for at være Formel 1’s nye vidunderbarn.

Nu kan den spanske avis Marca fortælle, at Vettel skulle have taget kontakt til sin gamle ven for at høre om mulighederne for at få et sæde hos McLaren i 2021. McLaren kommer til at køre med Mercedes-motorer i 2021.

Andreas Seidl, teamchef for McLarenAndreas Seidl, teamchef for McLaren
Copyright BMF1


Selv om vi endnu ikke er i 2020, er der allerede masser af rygter og røverhistorier angående, hvem der kører hvor, når det nye regulativ træder i kraft - blandt andet Hamiltons slet skjulte flirt med Ferrari.

Hverken Vettel eller Seidl dementerer, at man har talt med hinanden, men Seidl udtaler dog: "Vi er meget glade for vores kørere. De er McLarens fremtid. Men vi deltager ikke i sådanne spekulationer."

Vettel udtaler sig grundlæggende heller ikke om rygter, men hans plan A skulle stadig være at vinde verdensmesterskabet med Ferrari. Hvis det ikke lykkedes, får han nok brug for en plan B.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Toto Wolff: Formel 1 skal være en del af klimabevæ Jordan: Hamilton & Wolff til Ferrari i 2021 »