McLaren mangler passion

McLarens nedtur skyldes manglende passion og alt for meget politik, mener Jo Ramirez.

Fernando Alonso og Jenson Button. . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 23/12 2016 klokken 17:12

McLaren har siden 1970erne været et af de helt store teams i Formel 1, men de seneste år har der ikke været meget succes at hente hos teamet fra Woking. Det betyder at teamet ikke har hentet nogle sejre siden 2012 og de ikke været på podiet siden 2014, hvilket bestemt ikke er noget man er vant til hos teamet. Den store nedtur har betydet, at man har skiftet ud på en masse positioner, hvilket senest er gået udover Ron Dennis, som har fået sparket af de andre aktionærer.

Fernando Alonso
Copyright McLaren Media


Det behøver dog ikke afhjælpe problemet, fordi spørger man den tidligere koordinator for teamet, så har teamet to problemer. Jo Ramirez mener at teamet mangler passion og udover det, så er de blevet hårdt ramt af en masse politiske beslutninger.

"De er ikke i en særlig god situation i øjeblikket og det betyder at mange af de ansatte er ramt og ikke er helt glade for situationen. Denne triste situation er opstået, fordi der foregår en masse politik omkring teamet. Jost Capito forlader åbenbart teamet, selvom mange af folkene omkring teamet havde store forhåbninger til ham. Alt dette betyder også, at der mangler folk med passion omkring teamet, så vi må da håbe der snart kommer ro på igen," lyder det fra Ramirez.

Ny McLaren mand Jost Capito
Copyright McLaren


Jo Ramirez var en del af McLaren fra 1984 til og med 2001, hvor han havde rollen som team-koordinator for det britiske hold. Her var han med i til at føre teamet til flere titler, fordi han var en del af de McLaren-teams, som har givet verdensmesterskaber til Alain Prost, Ayrton Senne og Mika Häkkinen, så man må sige han har været med til at skabe succes til teamet fra Woking.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff: Ingen over teamet Sainz: Vi kan blive nummer fem. »