Mazepin meget tæt på HAAS-aftale

Günther Steiner indrømmer, at holdet er i tæt dialog med Mazepin omkring et sæde hos holdet i 2021. Samtidig melder han ud, at de kan komme med helt ny besætning.

BMF1 Interview med Steiner . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/10 2020 klokken 14:10

Penge betyder enormt meget i Formel 1. Langt mere end talent efterhånden.

Nikita Mazepin, der hører til i den gode ende af Formel 2-feltet, uden at han dermed er i toppen, kan få debut i Formel 1 i 2021 hos HAAS, efter der forhandles om delvis overtagelse af holdet.

Det er Mazepin's far, der ønsker at købe holdet, men Gene Haas ønsker ikke umiddelbart at sælge sit hold helt, men virker til at være åben overfor et delvist salg til den rige russer.

Günther Steiner udtaler, at han hele tiden har set Nikita Mazepin som en af de meget lovende unge kørere i Formel 2.

"Jeg mener, at jeg har sagt det før. Dette års Formel 2-sammensætning ser meget stærke ud, og Mazepin er helt klart en af dem, da han er nummer 5 eller 6."

"Han har allerede vundet løb, så lad os putte ham på listen også," kom det fra Steiner i et interview med Motorsport.com.

"Der er mange talenter der ude i år, hvilket også er grunden til at jeg ikke har travlt med at skrive under på nogen kontrakt," tilføjede han.

Det forlyder fortsat, at hverken Perez eller Hülkenberg er interesseret i at køre for Haas F1, hvilket er godt nyt for Kevin Magnussen. Men Steiner afviser ikke, at der kan være to nye unge kører i Haas-bilerne i 2021.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brawn tror på et Honda comeback Hulken afviser HAAS, igen! »