Massa forventer at blive

Kampen om Felipe Massas sæde hos Williams er taget til, men mens Paul di Resta og Robert Kubica arbejder hårdt på at gøre deres hoser grønne overfor Williams, sidder Massa det perfekte sted, for at bevise at han skal blive.

Interview med Massa på Monza . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/9 2017 klokken 10:09

Williams Formel 1-holdet, får masser af opmærksomhed for tiden, da de har et sæde uden et fast navn på for 2018.

Når det sæde så tilmed er et der bør sikre point hver gang og kan give podieplaceringer, er det så bare endnu mere interessant.

Mange kørere har forsøgt, at gøre sig til overfor Williams, men officielt er der nu kun tre kandidater i spil til sædet: Robert Kubica, Paul di Resta og manden der sidder i sædet på nuværende tidspunkt, veteranen Felipe Massa.

Netop Massa, der efter 2016 sæsonen valgte at gå på pension, for at give unge Lance Stroll chancen for at komme ind i Formel 1, men så kom tilbage, da Valtteri Bottas smuttede til Mercedes, er favorit til at beholde sædet.

Den måned han fik som pensionist, gav ham så meget energi, at han i 2017 har kørt bedre end længe, hvilket har fået brasilianeren til at melde sig klar til at tage endnu en sæson.

Det eneste der taler mod, at det bliver Massa der får et år mere, er at han ikke har en option for det i sin kontrakt, som kun blev indgået som en ren 1-årig aftale, hvor han indvilligede i at hjælpe Williams.

Men Massa melder selv ud, at han tror på, at han bliver der endnu et år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kubica får ikke Formel 1 test Nyt bremsesystem til Haas »