Magnussen og Grosjean bliver

Selvom der er en kontrakt kan ingen Formel 1 kører føle sig helt sikker. Men nu er der lidt mere tryghed for Magnussen og Grosjean.

Kevin og Romain præsentationsbillede . Copyright Haas F1

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 22/7 klokken 09:07

Romain Grosjean er nu i sin 2. sæson for HAAS holdet, og Kevin Magnussen er halvvejs igennem sin første sæson. Begge har scoret point for holdet, og begge lader til at føle sig godt tilpas.

Desværre er det aldrig en garanti for en fortsat plads, og som vi har set det ofte i Formel 1, er selv de bedste kontrakter knapt det papir værd som de er skrevet på. Imidlertid er der en god grund til at begge kørere kan føle sig lidt mere sikre på sædet.

Gene Haas
Copyright Allan Haslund


Holdets ejer, Gene Haas, har meldt ud at han er særdeles tilfreds med sin kører line-up, og ikke ser nogen som helst årsag til ikke at have den samme besætning til næste år. "Den er givet," lyder det fra ham.

Sidste år var Grosjean partner med Esteban Guiterez, men det var kun Grosjean der fik point, og heraf 28 ud af totalt 29 i den første halvdel af sæsonen. I år tror holdejeren på at begge kørere vil kunne få lidt flere point, også i den sidste halvdel af året.

Derudover mener Gene Haas at racerne til næste år er så tæt på dem de bruger i år, at holdet udviklingsmæssigt vil kunne opnå rigtigt meget over vinteren, og dermed være stærke i 2018.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Pirelli: Vettel havde sivepunktering Williams venter »