Luften renset hos Ferrari

Så burde alt igen være i den skønneste orden hos Ferrari efter Sebastian Vettel og Charles Leclercs kollision under Brasiliens Grand Prix. Det siger en talsmand for teamet i hvert fald.

Bahrains Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/11 2019 klokken 15:11

Den dramatiske kollision mellem Ferrari-kørerne Sebastian Vettel og Charles Leclerc under Brasiliens Grand Prix gav associationer til de glade Red Bull-dage fra 2009-13, hvor den slags nærmest var hverdagskost og gav et ekstra sundt skud adrenalin til pitmuren under den indbyrdes kamp mellem Sebastian Vettel og Mark Webber.

Hændelsen, der skete i kampen om løbets fjerdeplads og som forårsagede DNF for Vettel, gav anledning til stor irritation fra både teamchef Mattia Binotto og ikke mindst fra direktøren for det hele, Ferraris præsident John Elkann.

Men nu er det gydet olie på vandene uden det helt store møde-setup mellem parterne, og alle er glade igen, hvis man skal tro en talsmand for Maranello-teamet (tror man ikke på udtalelserne, må vi henvise til billedet herover).

Intens duel mellem Ferrari-racerneIntens duel mellem Ferrari-racerne.
Copyright Ferrari Media


“Mattia og kørerne har talt sammen hver dag, som de normalt gør,” udtalte talsmanden til BBC Sport.

“Der har hverken været indkaldt til møde eller videokonference.”

“Luften er fuldstændig renset, og nu fokuserer vi på Abu Dhabi,” understregede talsmanden.

Og det er utvivlsomt en klog beslutning, for der er bestemt ikke brug for flere kollisioner mellem de to teamkammerater. Således halser Leclerc i øjeblikket efter en særdeles velkørende Max Verstappen i Red Bull på 3.-pladsen, som monegaskeren mangler 11 point for at nå op til.

Sebastian Vettel er på 5.-pladsen 19 point efter den forjættede bronzeplads.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vandoorne: Formel 1 er fake Magnussen ønsker dækkrigen tilbage »