Kubica på vej til DTM

Ifølge kilder er Williams-køreren Robert Kubica tilsyneladende på vej til tyske DTM, hvor han tidligere har testet med gode resultater.

Aserbajdsjans Grand Prix 2019 . Copyright Williams F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 16/9 2019 klokken 19:09

Det vil være en overdrivelse at påstå, at Robert Kubicas comeback til Formel 1 har været en dans på roser efter starten hos Williams F1. Ikke desto mindre er den 34-årige polak en af de kørere, som Williams stadig har under overvejelse som partner til Russell i 2020.

Der er dog en udbredt antagelse i paddocken, at sædet brænder under Kubica, og det forlyder derfor også nu, at polakkens management har følere ude hos DTM og Audi Motorsport.

"Det er en smule tidligt at kommentere for meget på deltaljer omkring situationen for vores fabrikskørere," lyder det fra Audi Motorsports chef Dieter Gass.

"Men Kubica er da en interessant kører for DTM generelt," indrømmer han overfor Autosport.

Robert KubicaRobert Kubica
Copyright Williams F1 Team


Da mediet pressede Gass yderligere indrømmede han, at der var noget om sagen.

"Jeg har ikke talt med Kubica personligt, men kun med hans management," lød det.

Kubicas management har tilsyneladende også haft samtaler med BMW, som polakken har haft tætte bånd til siden han kørte for BMW Sauber F1 fra 2006 til 2009 og som han endvidere vandt Canadas Grand Prix for i 2008.

BMW er dog lidt mere nølende i sine udtalelser.

"Vi har altid været i kontakt med ham igennem årene, men jeg tror det er helt normalt, at man checker og holder forbindelserne ved lige," lød det fra BMW-bossen Jens Marquard.

Der er utvivlsomt sund fornuft i at holde kontakterne i andre løbsserier varme, for Kubica ligger p.t. på næstsidstepladsen i Formel 1 med kun ét point, men dog foran teamkammeraten George Russel, som ingen point har.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brawn afviser nye hold Køb din egen F1 racer til stuen »