Kubica fortryder ikke

Robert Kubica fik i år, det comeback han længe havde kæmpet for til Formel 1, men det gik langt fra som han og hans mange fans havde håbet på. Men til trods for de dårlige resultater, fortryder han ikke.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/12 2019 klokken 10:12

Mange husker, at Robert Kubica, inden hans alvorlige ulykke i en Rally-bil, var en af de bedste kørere i Formel 1 feltet og klart en mand, som mange forventede ville blive verdensmester.

Efter ulykken, der var tæt på at koste ham livet, har han kæmpet for at komme tilbage, efter først at have kæmpet for at få førligheden tilbage i armen.

Førligheden er kun tildels kommet tilbage, hvilket betyder at han ikke kan holde rigtigt fast på et ret, noget der blev en stor udfordring for ham i Formel 1.

Men at det ikke blev så godt, som han havde håbet på, ændre ikke på, at Kubica fortyrder at han gjorde forsøget.

"Jeg fortryder det ikke. Først og fremmest var der ingen der tvang mig," kom det fra Kubica.

"Jeg havde allerede brugt et år med holdet, som testkører, så jeg var klar over at det ikke ville blive nemt."

"Vi havde nogle flere udfordringer, end vi havde forventet fra starten af sæsonen. Det betød at vi havde en regning vi skulle betale, og det varede længere tid end de fleste vidste."

"Mit mål efter ulykken var, at komme tilbage til så krævende en motorsport, som jeg kunne klare. Så at komme tilbage til Formel 1, var for mig et meget stort mål."

"Det har selvfølgelig ikke været nemt, som racerkører, at kæmpe dernede hvor vi var. Men jeg kom tilbage til Formel 1 fuld af passion, og jeg fortryder ikke at jeg valgte at gøre det," kom det meget direkte fra polakken.

"Selvom jeg ikke længere er en del af Williams holdet, håber jeg at de går bedre tider i møde og at de vil være med til at kører race igen."

"Især for alle dem, jeg har arbejdet sammen med i de sidste par år," sluttede Robert Kubica, der således også giver udtryk for, at holdets eksistens kan være i fare.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dopingdom mod Rusland – er Sochi i fare? Officielt: Teams afviser Pirellis dæk for 2020 »