Kommer disse kører til start?

En af de store udfordringer ved at afvikle kvalifikation på samme dag som løbet er, at går der noget galt, har holdene endnu kortere tid til at få repeteret skaderne. Kubica og Hülkenberg er under pres.

Japans Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/10 2019 klokken 06:10

Kevin Magnussen havde en meget uheldig kvalifikation, da han kørte af på vej ind i sidste sving, inden han skulle ud og sætte en tid. Men selvom skaderne på hans bil så slemme ud, er HAAS ikke i tvivl om at hans bil bliver klar til løbet.

Japans Grand Prix 2019. Kevin Magnussen på vej tilbage til garagen efter at have crashet kvalifikationen. Bemærk den manglende ene side af frontvingen!Japans Grand Prix 2019. Kevin Magnussen på vej tilbage til garagen efter at have crashet kvalifikationen. Bemærk den manglende ene side af frontvingen!
Copyright Haas F1


Størst tvivl er der, om han skal have en ny gearkasse, som følge af uheldet.

Hos Williams ser det langt værre ud, efter Kubica kørte galt i samme sving som Magnussen, men smaderede bilen langt værre.

Williams er i skrivende stund, i fuld gang med at skifte chassis, hvilket betyder at de i bund og grund, skal bygge bilen helt op fra bunden.

"Vi er usikre på om vi kan nå det, men vi vil gøre vores bedste," kom det fra en mekaniker.

Hos Renault, der kom til Suzuka med store forventninger, er dagen gået fra slem til værre.

Ricciardo kvalificerede sig ringe, som følge af problemer med affjedringen på hans bil. dette vil Renault have løst inden løbet.

Langt værre er det for Hülkenberg, der fik problemer med gearkassen i Q2.

Det er angiveligt noget inde i gearkassen der er problemet, hvilket har fået Renault til at melde ud, at de er usikre på om de kan få løst problemet inden løbsstart klokken 14.10, lokal tid.

Alt dette betyder, at vi kan risikere, at der kun er 18 biler til start, hvor Kevin Magnussen vil være første mand, bagfra.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari snød dem alle Japans GP: Løbet LIVE »