Kevin: Ungarn er som at køre go-cart

Kevin Magnussen ser mange udfordringer forud for weekendens løb i Ungarn, men når alt kommer til alt så minder banen ham mest om at køre go-cart

Kevin Magnussen . Copyright Haas F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 25/7 klokken 14:07

Kevin Magnussen forventer ikke at 2017-racerne vil være meget hurtigere end sidste år, men hele kørestilen skal laves om for danskeren:

"Som enhver anden bane i år, så bliver det hurtigere end sidste år. På en langsom bane som Ungarn, er forskellen mindre end på de hurtigere baner, fx Silverstone, hvor forskellen var meget stor.
Det ændrer alle bremsepunkterne. Nogle sving er flat out (med speederen i bund, red.) i år, hvor man skulle bremse sidste år. Det er en helt anden kørestil"

Barcelona 2017 pre-season test. Kevin Magnussen i Haas garage
Copyright Haas F1


Haas har længe døjet med at være uheldig når det gælder, så teamet fokus er rettet mod at levere resultater:
"Det vi leder efter, er konsistent performance - noget vi kan opbygge selvtillid omkring og finde en god rytme", fortæller Kevin.

Endeligt så ser Kevin Magnussen frem mod en weekend, som bliver hård for fysikken og koncentrationen: "Banen har ikke mange langsider, så du arbejder konstant fordi der altid er et sving lige foran dig. Det er lidt som en go-cart bane. Det er en hård bane, fordi du aldrig kan slappe af - og så er det varmt"

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso udnyttede reglerne maksimalt Aston Martin på vej mod Formel 1? »