Kevin til Haas?

I takt med at det ser mindre og mindre sandsynligt ud, at Kevin Magnussen får lov til at beholde sit sæde hos Renault, dukker der rygter frem om, at han er tæt på at sikre sig et andet Formel 1-sæde.

Kevin møder BMF1 . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/10 2016 klokken 11:10

Skulle Bottas skifte væk fra Williams, hvilket nok er ret usandsynligt, er der flere internationale medier der peger på, at Magnussen er den mest oplagte kandidat til det ledige sæde. Årsagen er, at Williams primært vil have erfarne kørere ind, hvilket Magnussen nærmest er den eneste ledige på markedet, der er.

Også det ledige sæde hos Force India har været nævnt som en mulighed, efter Hülkenberg skiftede over til Renault, men det sæde tilhører nok Wehrlein.

Det seneste der er kommet frem, er muligheden for Kevin at skifte til det amerikanske hold Haas.

Haas har godt nok to kørere på kontrakt, men i et stykke tid har det været tydeligt, at Grosjean er meget utilfreds med holdet og især bilen, mens Guiterrez ikke har performet godt nok til at tilfredsstille holdets ambitiøse ejere.

Haas er et ambitiøst hold og det vil være godt for Kevin Magnussen at komme dertil, hvis ikke det lykkes for ham at blive hos Renault.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bottas næppe til Renault Force India overrasket over Hulkens exit »