Kevin er tilbage i Formel 1

HAAS bekræfter, at man har indgået en flerårig aftale med Kevin Magnussen, der således, noget overraskende, vil være at finde på startgridden, når Formel 1-sæsonen 2022 starter i Bahrain d. 20. marts.

Australiens Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/3 2022 klokken 19:03

Det er sjældent, at en kører får et comeback i Formel 1, når han først er røget ud.

I dag er det så meldt ud fra det amerikanske HAAS Formel 1-hold, at Kevin Magnussen gør det umulige, da han for anden gang i sin karriere kommer tilbage i kongeklassen, når han igen skal køre for HAAS.

Kevin Magnussen og holdchef, Gunther Steiner, har i det forgangne år haft god kontakt til hinanden. Det var således åbenlyst, at det ikke var chefens ønske, at holdet skulle skille sig af med den hurtige dansker.

Det var penge, der sikrede Mazepin sædet, penge som han ikke længere har til rådighed, som en direkte følge af krigen i Ukraine.

I en pressemeddelelse fra HAAS udtaler Gunther Steiner, at han er meget glad for at have Kevin og hans store erfaring tilbage på holdet. Det sidste trods danskerens kun 29 år.

Kevin Magnussen har tidligere udtalt, at han ikke var interesseret i at køre for et Formel 1-hold igen, efter bruddet med HAAS.

Men de nye regler og de nye biler betyder, at Magnussen igen tror på, at han vil have mulighed for at være med i den sjovere ende af feltet, hvorfor han har valgt at droppe alle andre planer og således komme tilbage til Formel 1.

"Kevin er en nøglekomponent for vores succes i Formel 1, hvorfor det har haft stor betydning for os, at kunne indgå denne aftale," udtaler Steiner i pressemeddelelsen.

Der er også en glad dansker, som kommenterer til nyheden.

"Jeg vil gerne takke Gunther Steiner og Gene Haas for at give mig denne mulighed, som jeg ærligt ikke havde forventet," lyder det fra Magnussen i pressemeddelelsen.

HAAS vil helt klart få et betydeligt løft med den erfarne dansker i den ene af bilerne.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dækudvalget til de tre første løb Mazepin med endnu sviner: Haas VF-22 er ikke sikke »