Italiensk medie: Binotto har sagt op!

Ferrari har ellers tidligere meldt ud, at Mattias Binottos fremtid hos Ferrari ikke stod til debat, og at der ikke ville blive skiftet ud i toppen foreløbigt. Nu melder Corriere della Sera, at Binotto selv har sagt op.

Ungarns Grand Prix 2022 . Copyright Ferrari

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 25/11 2022 klokken 12:11

Vi befinder os ganske på rygteniveauet, men de italienske medier bliver mere og mere sikre: Mattia Binotto er fortid hos Ferrari.

Rent faktisk skulle Mattia Binotto i henhold til rygterne have sagt op i dag, den 25. november.

Det skriver den italienske avis Corriere della Sera.

Artiklen hævder bl.a. andet, at Charles Leclerc skulle have været en af de drivende kræfter bag Binottos opsigelse – simpelthen fordi Leclerc ikke har tillid til italienerens beslutninger internt i teamet.

Bahrains Grand Prix 2022. Sejr til Charles LeclercBahrains Grand Prix 2022. Sejr til Charles Leclerc
Copyright Ferrari


John Elkann skulle angiveligt have mistet tilliden til Binotto efter Englands F1-grandprix, hvor Carlos Sainz ganske vist vandt, men hvor Charles Leclerc igen blev offer for Ferraris til tider hovedløse strategi.

Saubers Frederic Vasseur nævnes fortsat som den mest oplagte kandidat til at tage over fra Binotto, men som en overgangsløsning skulle Benedetto Vigna også være på tale.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vindtunneltid Hvad nr har kørerne og hvorfor? »