Hülkenberg var tæt på Red Bull debut

Der var mange der undrede sig over, at Nico Hülkenberg kunne være klar til at kører for Racing Point, med så kort varsel. Nu forlyder det, at det var Red Bull der havde sat ham i venteposition.

Nico Hülkenberg tilbage til Englands Grand Prix 2020 . Copyright BWT Racing Point

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/10 2020 klokken 15:10

Dr. Helmut Marko fra Red Bull, kontaktede Nico Hülkenberg allerede fredag, da man var usikker på at Alexander Albon kunne kører i weekenden.

Albon følte sig lidt halvsløj og var derfor blevet testet for Corona, hvilket i første omgang ikke gav holdet et entydigt svar.

Det fik Marko til at tage fat i Hülkenberg, der virkede klar til at tage opgaven, med kort varsel.

Albon fik dog senere et svar på Corona-testen, som viste at han ikke var testet positiv, samtidig med at han angiveligt fik det bedre, hvilket fik Red Bull til at sætte Hülkenberg fri.

Det var så heldigt for Racing Point, der allerede havde Hülkenbergs sæde med og kendte hans pedalindstillinger.

Om det var hele den rigtige historie, der kom fra Helmut Marko, eller om det var de første tegn på at man er ved at tabe tålmodigheden med Albon, vides naturligvis ikke.

Albons løb, gik også fra skidt til direkte dårligt, da han ødelagde meget for sig selv, allerede på første omgang, da han kolliderede med Kvyat.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Eifels GP: Løbsresume Kvyat langer ud efter Albon »