Horner håber Hamilton bliver

Red Bull chef, Christian Horner, håber inderligt på at Lewis Hamilton ikke vælger at stoppe i Formel 1, inden denne sæson kommer i gang, som der går rygter om. Til trods for at han nok er deres hårdeste konkurrent.

Toto Wolff og Christian Horner . Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/1 2022 klokken 11:01

I løbet af 2021 Formel 1 sæsonen, kom der, uden tvivl, nogle ret hårde bemærkninger fra Christian Horner, rettet mod Lewis Hamilton og Mercedes, men efter sæsonen, er Horner ikke i tvivl om, at det har været en fantastisk vild og spændende sæson, som Hamilton bar en stor del af æren for.

"Han er en utrolig sportsmand, der virkelig formår at løfte niveauet hen over en sæson," kom det med respekt for Hamilton, fra Horner.

"Jeg håber virkelig at han kommer til start igen i år, med endnu et forsøg på at sikre sig det 8. mesterskab," tilføjede han.

Usikkerheden omkring Hamilton tiltager, for hver dag der går hvor man intet hører fra ham.

Deadline nærmer sig, med kraftige skridt, inden Mercedes bliver tvunget til at tage en beslutning for ham, til trods for at han har en kontrakt med holdet i yderligere to år.

Efter løbet i Abu Dhabi, valgte Horner at gå over til Mercedes, for at få en snak med Wolff. Han var der dog ikke, men her fik han så en snak med Lewis og hans far.

Her var der ikke nogen dårlig stemning, til trods for resultatet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 5 ting vi kan se frem til i 2022 Ingen TV-dækning af første test »