Hülkenberg: Kevin er en ”Verstappen wannebe”

Nico Hülkenberg fastholder, at han er ligeglad med Kevin Magnussens ’svar på tiltale’, da tyskeren afbrød danskeren et TV-interview efter Ungarns Grand Prix. Men en orm gnaver åbenbart.

Englands GP 2015 . Copyright Sahara Force India

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/8 klokken 19:08

Alverdens sociale sportsmedier fik til alt held godt med brændstof midt i sommerens agurketid, da Kevin Magnussen, efter Ungarns Grand Prix, kort og kontant besvarede Nico Hülkenbergs bemærkning om danskerens (citat) ”usportslige” kørestil. Svaret handlede om kugler - og her taler vi ikke om romkugler.

I en kommentar på tyske Sport1, hvor Hülkenberg har en fast klumme, gør tyskeren det klart, at han ikke har taget Magnussens svar personligt. Han synes, at andre ting er vigtigere. Andre vil måske mene, at en orm stadig ligger og gnaver et sted.

"Jeg ville ønske, at der var flere, som talte om løbet," sagde han. "I øjeblikket har vi mange andre udfordringer i Formel 1 end kuglerne hos en wannabe Verstappen,” lød det fra Hülkenberg.

Kevin Magnussen. Ungarns Grand Prix 2017.
Copyright Haas F1


"Jeg er ikke den type, som prøver at indynde mig hos offentligheden efter løbet, og jeg behøver ikke at fornærme nogen. Hvis jeg har et problem med nogen, går jeg til vedkommende og siger, hvad jeg mener.”

"Men fansene er glade for at se en sport, hvor der er konkurrence, og nogen tør sige, hvad de mener. Det er det sjove ved F1, især når det handler om følsomme og temperamentsfulde personer.”

Og så antager Hülkenbergs kommentar en nærmest familiær tone.

"Med Kevin er det som at have en lillebror. Du ved, at han ikke kan forsvare sig på andre måder. Derfor er det nemt bare at tage hans bemærkninger med et smil," sagde Renault-køreren.

Efter TV-interviewet med TV3’s Luna Cristofi, gik Haas’ teamchef, Günther Steiner, omgående ud og forsvarede Magnussens retursvar og kaldte Hülkenberg ”bølleagtig”.

Heldigvis tyder noget på, at bølgerne er ved at lægge sig. Således mødte Steiner og Hülkenberg tilfældigt hinanden i Budapest lufthavn, hvor Nate Saunders, vores kollega fra ESPN F1, tog nedenstående foto og lagde op på sin Twitter-profil.
Og så kan der vist ikke koges mere suppe på de boller.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wehrlein ude efter 17? Sauber + Ferrari 2018 »