Hamilton kan genbruge motor

Lewis Hamilton fik skiftet motor under den forrige grand prix-weekend, men den ødelagte motor er nu repareret, så den kan benyttes igen.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 25/4 2016 klokken 14:04

Det kinesiske grand prix 2016 er nok ikke et af de grand prix'er som verdensmester Lewis Hamilton vil huske tilbage på som et af de bedste løb i hans karriere. Hamiton var nemlig ramt af uheld hele weekenden, hvilket kulminerede under kvalifikationen, da britens motor gik i stykker.

Lewis Hamilton
Copyright Mercedes AMG


Det betød at Hamilton fik skiftet motor mellem kvalifikationen og løbet i Kina, men nu har Mercedes netop offentliggjort at Hamilton får den "gamle" motor tilbage til det russiske grand prix. I første omgang er det dog blot som reservemotor.

"Den ødelagte motor kom tilbage til Brixworth i torsdags og så har vi været i gang med at kigge efter fejl på den lige siden. Vi har haft motoren skilt ad og den er nu blevet lavet og vil blive brugt som reservemotor under det russiske grand prix," lyder det fra Mercedes.

Lewis Hamilton
Copyright Mercedes AMG


Dermed kan den forsvarende verdensmester ånde lettet op. Det betyder nemlig, at han fortsat har fem motorer tilbage til resten af sæsonen. Så det var endelig lidt medvind til Hamilton efter en sæsonstart, hvor det meste er gået imod ham. Så må vi se om han kan bruge medvinden og slå tilbage i kampen med Nico Rosberg, en kamp som han har tabt ind til videre i denne sæson.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner: Mercedes forsinker med vilje regelændringe Alt er muligt for Red Bull »