Haas venter ikke

Flere rutinerede kørere kan skifte hold efter denne sæson, men Haas vil ikke vente for altid for at få fat i en af dem.

Esteban Gutierrez og Romain Grosjean . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 12/8 2016 klokken 20:08

Felipe Massa, Jenson Button og måske vores egen Kevin Magnussen. Ja der er en del kørere som kan står uden job efter denne sæson, hvilket sagtens kan være interessant for de mindre og nyere hold. De kørere kan nemlig tilfører en masse rutine og vigtig viden, hvilket et hold som Haas F1 Team sagtens ville kunne drage nytte af. Det er da også den slags rutine som amerikanerne leder efter, men det er ikke noget de vil satse hele butikken for at få fat i.

Esteban Gutierrez og Romain Grosjean
Copyright Haas F1


Teamets chef Gunther Steiner fortæller nemlig, at man ikke vil vente for altid på at få fat i de rutinerede kørere, fordi så kan det ende med at man slet ikke har nogen kørere.

"Vi kommer ikke til at vente alt for længe, før vi tager en beslutning, fordi det er situationen for usikker til. Vi gør det jo godt nok, så det er et eller andet sted bedre at vi bliver der hvor vi er, end at vi sætter det hele over styr ved at satse og ikke få noget ud af det. Vi er også rimelig sikker på, at vi har det hele på plads lige efter løbet på Monza også har vi lang tid, hvor vi kan forbedrede os i ro og mag til 2017 sæsonen," lyder det for Gunther Steiner.

Guenther Steiner og Gene Haas
Copyright Haas F1


Det amerikanske team har så vidt vides fortsat kontrakt med franske Romain Grosjean til den kommende sæson, så det er Esteban Gutierrez som er jokeren i det spil. Mexicaneren har endnu ikke hentet nogle point i denne sæson, så set ud fra det får han bank af sin franske holdkammerat og det kan måske betyde at han ryger ud.

På den anden side, så er Gutierrez som bekendt udviklingskører for Ferrari, så de har nok også noget at skulle have sagt. Derfor er det mest sandsynlige nok at Haas beholder Grosjean og Gutierrez, eller at mexicaneren bliver skiftet ud med et andet Ferrari-talent som eksempelvis Charles Leclerc.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa: Halo skal testes ordentligt Sainz: Det ville være på sin plads at... »