HAAS indkalder til pressemøde

Det amerikanske Formel 1-hold, HAAS F1, har indkaldt til pressemøde torsdag d. 20. oktober op til afviklingen af det USAs Grand Prix i Austin, Texas.

Englands GP Haas . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/10 2022 klokken 16:10

Formel 1-banen i Austin, Texas, der går under navnet COTA, som er forkortelsen for Circuit of the Americas, anses af HAAS Formel 1-holdet som hjemmebane, også efter at Miami blev føjet til kalenderen tidligere i år, og Las Vegas i 2023.

Op til løbet, er der ofte gang i presseområdet, og i år er ingen undtagelse. Slet ikke når holdet vælger at sende en lidt kryptisk invitation ud, hvor det ikke fremgår, hvad det drejer sig om.

HAAS mangler fortsat at udpege, hvem der bliver holdets anden kører i 2023, men hvis det er det pressemødet handler om, er det ikke gode tegn for Mick Schumacher.

Det forventes dog ikke at være det, eller udelukkende det, mødet vil handle om, men derimod annonceringen af en ny stor sponsoraftale, der, i stil med Rich Energy-aftalen, vil dominere den primære bemaling af bilen.

Belært af den uheldige affære med Rich Energy må man formode, at de nok får mere styr på økonomien denne gang.

Der er rygter om at Alfa Romeo, efter deres brud med Sauber, skulle være meget interesseret i et samarbejde med HAAS, der som bekendt er det eneste andet hold, ud over Ferrari selv, som anvender Ferrari Power Units.

Et samarbejde med Alfa Romeo, kan sende Giovinazzi tilbage i varmen, som en mulig kandidat til det andet sæde.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mick Schumacher stadig inde i varmen Første Formel 1-træning til Théo Pourchaire »